Link :: 21.05.2005 :: 11:28 dobra. moze najpierw napisze cos o mnie. jak pewnie zauwazyliscie, mam na imie Marta. wiek chyba nie jest az tak bardzo istotny. to wam powinno wystarczyc. poza tym nikt z moich znajomych nie dostanie odresu tego bloga, bo chcialabym pisac tu to co naprawde mnie "gryzie" itp.
to byloby na tyle.
a, jeszcze jedno. nie bardzo sie lapie w obsludze TYCH blogow, bo na talku to jest moj pierwszy blog. badzcie wiec wyrozumiali jak cos mi sie nie uda:P
z gory dzieki
pozdro:* Marta Komentuj(1) Link :: 23.05.2005 :: 21:19 Czasem proste slowa rania tak badzo… czasem do niektórych trzeba krzyknac, żeby zrozumieli… nie wystarczy zwykle „przestan”… mysle, ze gdybym powiedziala „spier**”, tez by chyba nie pomoglo. tak, wiem, przesadzam. Ile dałabym za to, bo moc zadecydowac o losie… nie tylko moim. To jest troche egoistyczne, ale chciałabym mieć duzy wpływ na to co będzie… fakt, ze to wszystko zalezy od nas samych i od naszego zachowania, ale…
Kiedys uczono mnie, żebym zastanawiala się nad swoimi slowami i czynami. Zostalo mi to w glowie, dlatego nigdy nie zaluje, nawet jeżeli zrobie cos zle, bo wszystko ma swoje dobre strony…
p.s. to nie na temat, ale jak sie naucze to wstawie ladna muzyke:*
dobranoc:|
pozdro:* Marta Komentuj(2)
|
Przydałoby się napisać kilka słów o mnie... jak wszyscy widzą, na imię mi Marta. żyję już 15 latek. mieszkam w Warszawie. Teraz może coś o "wnętrzu". Ach więc: nie mam zaufania do ludzi. Łatwo się poddaję. Taka jestem i nikt nigdy nie próbował tego zmienić. lubię truskawki:P No to chyba byłoby na tyle... życzę miłego czytania:*
napisz do mnie
2024 listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj
blogi
Blog z nadzieją
Pati:*
Empress
Anicia
Kwiatek
stronki
opis języka HTML
Nutella
łańcuszki
pociąg życia
Słowa mają siłę