marta - komentarze |
1 września minął w miarę "normalnie"... ludki z mojej klasy trochę się chyba zmienili. Przynajmniej pod względem charakteru. zresztą, z bliska im się nie przyglądałam:) 18 września wyjeżdżam do Niemiec. tak na tydzień. trochę żałuję, że nie będzie mnie w Polsce w moje urodziny, bo miała wpaść do mnie siostrzyczka, a tak to... eee. kiepsko. Jeżeli znajdę chwilkę to napiszę nową noteczkę:* |
|
Tak napisali inni: |
08.09.2005 :: 18:21 :: cim54.neoplus.adsl.tpnet.pl Po pierwsze: fajowy blog (bo ten szablonik co u mnie... ) ... Po drugie: co do notki. Wiesz... Ja też zmieniłam w tym roku zdanie o swojej klasie... W gruncie rzeczy w całości tworzymy na prawdę dobrą, zgraną paczkę... Jest kilku nowych, ale szybko ich przyjeliśmy... Bardzo lubię moją klasę A i już Piszesz, że wyjeżdżasz do Niemiec... Fajnie ci... Ja mam tygodniowo 40 godzin lekcji plus to co odrabiam dodatkowo... Nie ma na razie mowy o żadnym odpoczynku Pozdrawiam i zapraszam na www.kwiatek13.talk.pl - Kwiat |
05.09.2005 :: 16:53 :: xdsl-2899.elblag.dialog.net.pl Pati Ooo...do Niemiec mówisz?? :> Fajnie. A co do urodzin to się nie martw...na pewno też spędzisz je miło...wiadomo..., szkoda że nie będziesz miala przy sobie najbliższych ci osob i przyjaciół ale na pewno jak wrócisz razem coś wymyslicie. xDA no na moim blogu rzeczywiście dawno nie byłaś ale mam nadzieje że sie poprawisz, ehehe. xP Oczywiście żartuje...xD Hym....nom zdjątka niewiem jeszcze kiedy wkleje ale mam nadzieje że sie niedlugo zmobilizuje i będziesz mogla mnie sobie pooglądać na konikach...:>:> Łoo....troche sie rozpisalam i zaraz mi znakow nie starczy buhehhe Pozdrawiam, paaaaa. :*:*:* www.patrycjaa13.mylog.pl |
Talk.pl :: Wróć |