marta - komentarze |
dwa tygodnie. właściwie to więcej. 16 dni. bez przerwy słucham "my immortal" (mam nadzieję, że kojarzycie![]() spotkałam się ze Słoneczkiem... (był już kiedyś fragment na temat pisania na "nasz temat") i jestem wesoła. przynajmniej tak mi się wydaje. i teraz kolejne pytanie: co można kupić chłopakowi na imieniny?? jak tak myślę, że w czwartek już zasuwamy do szkółki... ![]() pozdrawiam wszystkich znajomych, a w szczególności: Damiana, Anię, Marka & Pysię, Pawełka & Jolę, Asię, "moje" Słoneczko, Paulinę, wszystkich, których mam w linkach i których nie wymieniłam:* buziaki:*:* |
|
Tak napisali inni: |
02.09.2005 :: 02:13 :: bik228.neoplus.adsl.tpnet.pl Dzięki za pozdro i również cie pozdrawiam:)...ehhhh...znowu problem z kupnem prezentu dla ukochanego:P? |
30.08.2005 :: 19:13 :: theta.pikonet.pl anicia18 czesc Martus dawno mnie tu nie bylo ale na swoim gg tez bo dopiero wrocilam z wakacjidzieki ze zostawilas jakies komenty pozdrawiam ![]() |
29.08.2005 :: 16:34 :: xdsl-2899.elblag.dialog.net.pl Pati Tak jak ci napisalam przed chwilką na gg....ciężko się przynznać bo to chyba nie codzienność ale mi się jakoś chce iść do szkoly.![]() ![]() ![]() www.patrycjaa13.mylog.pl - w razie jakbyś zapomniala, hehe. ![]() |
28.08.2005 :: 22:48 :: talk.pl to zalezy jakiego rodzaju to chlopak... czzy chlopak jako chlopak czychlopak jako kumpel...jesli chlopak jako chlopak to ja bym kupila jakies fajne bokserki dobrej firmy... niegdy za wiele bielizny ![]() ![]() |
28.08.2005 :: 21:28 :: ayg66.internetdsl.tpnet.pl Hej!Śliczny blog!Będę tu wpadać. Zapraszam do mnie na www.inna.talk.pl . Pozdrawiam:] |
Talk.pl :: Wróć |